fbpx
Connect with us

Doli dy herë per kafe me një 17-vjeçare , djali mbet pa mend nga kerkesa e vajzës

tjera

Doli dy herë per kafe me një 17-vjeçare , djali mbet pa mend nga kerkesa e vajzës

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Një 24-vjeçar ka vendosur që të ndajë me ndj ekë sit zhgë njim in që ka përjetuar, nga vajza që ai mendonte se ishte “e paf ajshme” dhe mjaft e veçantë.Duke preferuar që të mbetet anonim, ai ka treguar se si vajza me të cilën doli vetëm dy herë në kafe, e çoi për hotel herën tjetër dhe këtu nis gjithçka…
Kliko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Historia:Për të gjitha femrat që bëjnë si të ndershme dhe na e hedhin gjithmonë fajin ne meshkujve unë jam një djalë 24 vjeç dhe vendosa të shkruaj këtu historinë time për t’jua pl a sur në sy të vërtetat.Jam njohur me një vajzë, e cila më pëlqente shumë si paraqitje dhe më dukej vajzë e mirë.Pasi e kisha takuar disa herë me shoqërinë, vendosa që të tentoja me të për të pasur një lidhje serioze.Kliko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top