fbpx
Connect with us

“Do japim je tën për at dheun”/ Gruaja e kryeministrit armen bëhet gati të shkojë në lu ftë

tjera

“Do japim je tën për at dheun”/ Gruaja e kryeministrit armen bëhet gati të shkojë në lu ftë

Anna Hakobyan, gruaja e kryeministrit armen Nikoll Pashinyan, njoftoi më 26 tetor se ajo ka filluar trajnimin ush tarak dhe do të shkojë në lu ftë për të mbr ojtur atdheun. Më 5 tetor, djali i saj Ashot Pashinyan doli vullnetarisht për të shkuar në lu ftë në Karabak. Ai lindi në vitin 2000 dhe ishte kthyer vetëm kohët e fundit nga shërbimi i detyrueshëm ushtarak.

Gruaja e kryeministrit shkroi në Facebook:

Duke filluar nga nesër, një skuadër e përbërë nga 13 gra, duke përfshirë edhe mua, do të fillojë stërvitjen. Pas disa ditësh, ne do të dërgohemi për të mbro jtur kufirin e atdheut tonë. Ne nuk duhet t’ua fa lim ar miqve tanë as atdheun tonë dhe as dinjitetin tonë.
Anna Hakobyan është kryeredaktore e gazetës Haykakan Zhamanak. Ajo gjithashtu themeloi fondacionin bamirës Hapi im dhe inicioi lëvizjen Gratë për Paqen.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top