fbpx
Connect with us

Do habiteni si vallëzon ky i moshuar në dasëm (VIDEO)

Lajme

Do habiteni si vallëzon ky i moshuar në dasëm (VIDEO)

Do habiteni si vallëzon ky i moshuar në dasëm (VIDEO)

Secili nga ne këtë verë kemi qenë dëshmitar dhe kemi marr pjesë në ndonjë aheng familjar.Shumë prej të ftuarve edhe dalin dhe vallëzojnë për ta bërë sa më interesante atmosferën.Por një axhë në një moshë të shtyrë e ka kallë atmosferën në një dasë.Ai shihet derisa vallëzon me tingujt e tupanave.Shty pe në pjesën e r3k lamës prit disa seconda edheju shfaqet video e plakut se si vallëzon

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top