fbpx
Connect with us

Do hab’iteni si vallëzon ky i moshuar në dasëm (VIDEO)

tjera

Do hab’iteni si vallëzon ky i moshuar në dasëm (VIDEO)

Do hab’iteni si vallëzon ky i moshuar në dasëm (VIDEO)

Secili nga ne këtë verë kemi qenë dëshmitar dhe kemi mar pjesë në ndonjë aheng familjar.
Shumë prej të ftuarve edhe dalin dhe vallëzojnë për ta bërë sa më interesante atmosferën.

Por një axhë në një moshë të shtyrë e ka kallë atmosferën në një dasë.
Ai shihet derisa vallëzon me tingujt e tupanave.Sht1pe hapsiren e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top