fbpx
Connect with us

Diaspora Kosovare Që Vjen Nga Këto Shtete Nuk Mund Të Hyjë Në Kosovë Pa Test Të Ko Ronavirusit..

tjera

Diaspora Kosovare Që Vjen Nga Këto Shtete Nuk Mund Të Hyjë Në Kosovë Pa Test Të Ko Ronavirusit..

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Rre ziku për rritjen e numrit të rasteve me CO VID-19 në vend e ka shtyrë Kosovën që të vendosë vija të kuqe për vendet që aktualisht po përballen me numër të madh të rasteve me këtë sëm undje.


Një gjë të tillë e ka bërë të ditur Ministri i Shëndetësisë së Kosovës, Armend Zemaj.

Zemaj ka deklaruar sot se personat që do të hyjnë në Kosovë nga vendet me rr ezik të lartë të i fektimit, do të jenë të obliguar të kenë testin PCR për CO VID-19, ose do të detyrohen të vetizolohen.
Bazuar në këtë listë, shtetet të cilat i konsideron Kosova me rre zik të lartë të in fektimit janë: Spanja, Franca, Britania e Madhe, Holanda, Belgjika, Republika Çeke, Hungaria, Danimarka, Luksemburgu dhe Islanda.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top