fbpx
Connect with us

“Dasara E Ka Me Gj*Sin E Çiljetës I Fut Doren Direkt” Një Video Epike Që Ka Thyer Rekorde Shikueshmërie

Lajme

“Dasara E Ka Me Gj*Sin E Çiljetës I Fut Doren Direkt” Një Video Epike Që Ka Thyer Rekorde Shikueshmërie

“Dasara E Ka Me Gj*Sin E Çiljetës I Fut Doren Direkt” Një Video Epike Që Ka Thyer Rekorde Shikueshmërie

Dardania Press – Televizionet shqiptare përgjithësisht kanë një programacion shumë të kontrolluar, skenare paraprake dhe një censurë absolute në lidhje me shfaqet se**uale dhe fjalorin ba’nal. Po ashtu edhe vetë personazhet televizive janë shumë konf’ormistë dhe në linjë të rregullt me telespektatorin familjar dhe të ngurtësuar në mendësi.Ajo e mëposhtmja është ndër videot më epike që mund të gjeni online. per te pare videon shtyp ne rek1am

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top