fbpx
Connect with us

Çifti nis të bëjë se ks në taksi, shikoni çfarë bën taksisti(VIDEO)

tjera

Çifti nis të bëjë se ks në taksi, shikoni çfarë bën taksisti(VIDEO)


Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi. Ai iu përgjigj një telefonate të një çi fti dhe shkoi menjëherë për ti marrë. Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë. Ndiqni videon më poshtë.Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi. Ai iu përgjigj një telefonate të një çifti dhe shkoi menjëherë për ti marrë. Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë. Ndiqni videon më poshtë. VI,DEO

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top