fbpx
Connect with us

Çfarë po bëjnë kështu nënat e reja?! Ja përse u hedhin ujë në fytyrë bebe të tyre dhe i lënë të qajnë, arsyeja është aq e keqe: Si nuk kanë shpirt?

Lajme

Çfarë po bëjnë kështu nënat e reja?! Ja përse u hedhin ujë në fytyrë bebe të tyre dhe i lënë të qajnë, arsyeja është aq e keqe: Si nuk kanë shpirt?

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Në ditët e sotme, rrjetet so ciale kanë zënë një vend shumë të rëndësishëm në jetën tonë. Shkëmbimi i fotove dhe videove me përdoruesit e internetit është bërë argëtimi i preferuar i disa njerëzve.

Nënat e reja u hedhin fëmijëve të tyre ujë në fytyrë dhe të shikojnë kush duron më shumë. Një nënë 20 vjeçe është kritikuar shumë pasi i ka hedhur ujë me fytyrë foshnjes së saj dhe e ka lënë të qaj.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do

Ka pasur shumë reagime kundër nëne dhe shumë kanë shkruar se nuk duhet t’ia lënë fëmijën asaj, por ta marrin shërbimet sociale.

Gjithashtu është bërë thirrje që nënat e reja, mos t’ia bëjnë më këtë sepse mund t’i dëmtojnë shumë fëmijët e tyre dhe mund t’u lënë paso ja të rënda.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top