fbpx
Connect with us

Çështje vitesh! Ja kur e parashikon CIA rikrijimin e Shqipërisë Etnike

Lajme

Çështje vitesh! Ja kur e parashikon CIA rikrijimin e Shqipërisë Etnike

Çështje vitesh! Ja kur e parashikon CIA rikrijimin e Shqipërisë Etnike

Në një kohë kur teza e bashkimit kombëtar është artikuluar në qarqet pan-shqiptare, një hartë e hollësishme e një grupi ekspertësh të CIA-s e publikuar nga mediat amerikane parashikon që në vitin 2035 tokat shqiptare të unifikohen.

Këto harta të bëra publike në mediat amerikane nuk janë vetëm të ekspertëve të CIA-s, por edhe të agjencisë ruse GRU, vendit i cili është i njohur për politikat e tij pro-serbe dhe kundër shqiptare.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top