Zelensky kërkon ndihma urgjente, aleatët mblidhen në Paris

Franca ka mbledhur të martën donatorët ndërkombëtarë për një konferencë të përqëndruar tek ndihma për Ukrainën, infrastruktura e së cilës po sulmohet nga forcat ruse. Presidenti francez…

Irani sanksionon zyrtarët e vendeve evropiane: Po ndërhyjnë në veprimtarinë tonë të brendshme

Irani vendosi sanksione të hënën ndaj krerëve të agjencisë së zbulimit dhe të ushtrisë së Britanisë, si dhe ndaj personaliteteve politike britanike dhe gjermane, duke iu kundërpërgjigjur…

Vuçiqit i pengon Shqipëria në NATO, ja çfarë thotë

Dogana e Kosovës të enjten ka realizuar një kontroll tek një dyqan ku shiten pije alkoolike në fshatin Hoçë e Madhe (Komuna e Rahovecit). Në këtë kontroll…

UK’s Queen Elizabeth Pulls Out of Commonwealth Service

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

UK Online Safety Bill Puts Internet Ad Scams Under Microscope

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

UK Commit to Enhanced India Ties in Indo-Pacific Talks

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

UK Announces Plan to Ban Exports of Luxury Goods to Russia

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….