BE- SHBA, miliona euro ndihmë për luftën kundër korrupsionit Maqedonisë së Veriut

BE- SHBA, miliona euro ndihmë për luftën kundër korrupsionit Maqedonisë së Veriut Për një dekadë, vetëm Bashkimi Evropian ka investuar më shumë se 140 milion euro, ndërsa…

Kovaçevski: Tërhiqni autobusët pastaj bisedojmë

Kryeministri Kovaçevski nuk do t’i pranojë në takim transportuesit privatë nëse nuk i tërheqin autobusët nga rruga. Kështu ka deklaruar ai në pyetjen e gazetarëve, për të…

Ministrja Trençevska paralajmëron rritje të pagës minimale në Maqedoni

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovana Trençevska, tha se nuk do të rritet pragu për marrjen e shtesës për fëmijë – për shtesën arsimore, por paga…

SpaceX Launches Starlink Satellites on ‘American Broomstick’ and Lands Rocket at Sea

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

Science and Tech Reforms Priority for New Year

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

Top Chinese Science and Tech Official Urges Priority on Research

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

Virtual Reality Gaming Gets Bigger with Zero Latency’s Entry

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

Pfizer Planning to Submit Data on 4th Covid Shot Soon

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….