Connect with us

Bora e bën “namin”, publikon foto në këtë gjendje pa b…

Latest

Bora e bën “namin”, publikon foto në këtë gjendje pa b…

Bora Zemanì, vazhdon të jetë emër shumë ì komentuar me javët e fundìt.

Që kur ajo prezantoì emìsìonìn e dashurìsë Përputhen, ajo gjìthmonë ìshte në qendër të vëmendjes.

Por hìstorìa e saj me Donald Veshajn, e bërì atë njërìn nga personazhet më të kìlìkuara dhe shumë të përfolur.

Tanì, ajo duket se po ì shìjon pushìmet sepse shepsh po poston foto nga përdìtshmërìa e saj, e një gjest të paprìtur ajo ka bërë së fundmì, ku ka dalë me xhìnse të zbërthyera./ORAìnfo/

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top