fbpx
Connect with us

BASHKËSHORTI: KUR GRUAJA MA THA QË DJALIN NUK E KAM ME TY, MË l.KU TRURl I KOKËS (VIDEO)

tjera

BASHKËSHORTI: KUR GRUAJA MA THA QË DJALIN NUK E KAM ME TY, MË l.KU TRURl I KOKËS (VIDEO)

Ai vinte dhe i kte në Gr eqi dhe deri në vitin 2013 nga martesa e tij kishte vetëm një vajzë.

Por 16 vite pas lindjes së vajzës, merr lajmin e mirë se gruaja e tij ishte shtatzënë dhe në jetë vjen një djalë.

Ky ishte një lajm shumë i bukur, që familja mezi e kishte pritur.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top