fbpx
Connect with us

Balotelli, ofertë speciale në rrjetet sociale, Boateng përgjigjet menjëherë

Sport

Balotelli, ofertë speciale në rrjetet sociale, Boateng përgjigjet menjëherë

Balotelli, ofertë speciale në rrjetet sociale, Boateng përgjigjet menjëherë

Mario Balotelli është shfaqur në rrjetet sociale me një ofertë dhe një premtim tëveçantë për ndjekësit e tij në Instatgram.Kërkesa e sulmuesit, i cili është akoma në kërkim të një ekipi të ri, ka qenë ethjeshtë: fanellat e tij në këmbim të disa… Plystation 5.Një propozim që është komentuar nga vetë Super Mario, që e ka shoqëruarfotogranë duke shkruar: “E premtoj”.Mes komenteve të ndryshëm për postin e sulmuesit, edhe ai i Kevin Prince Boateng,që ka shkruar: “Atëherë askush… Nëse do ta gjej unë një…”.
shohim si do të përfundojë historia…

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

To Top