fbpx
Connect with us

Babai që i përkushtohet dhe i gëzon fëmijët e tij, pavarësisht rrethanave….!

tjera

Babai që i përkushtohet dhe i gëzon fëmijët e tij, pavarësisht rrethanave….!

Kjo ndodhi edhe me këtë prind kur ai me të gjitha mundësitë kërkon që fëmijët e tij të ndjehen të lumtur përsëri, pavarësisht botës që ata i rrethonte

Edhe pse i gjithë qyteti i rr ënuar nga bom bard imet, madje edhe ndërtesa ku ai rrinte mezi qëndronte, ai përsëri i pastron fëmijët e tij, të cilët shihen të lumtur me këtë veprim. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Ju ftojme qe ta hapni marketingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top