fbpx
Connect with us

Artisti bëri një gabim logjik në këtë pikturë, e gjeni dot?

tjera

Artisti bëri një gabim logjik në këtë pikturë, e gjeni dot?

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Shpesh ne propozojmë lojëra dhe ushtrime shumë të thjeshta por logjike dhe efektive, të cilat mund të ndihmojnë në zhvillimin e përqëndrimit, kujtesës dhe aftësive njohëse.

Ja një lojë logjike dhe interesante:

Artisti qëllimisht bëri një gabim gjatë punës në këtë foto.

Cili është gabimi?

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top