Connect with us

Arjola Demiri sjell foto provokuese e veshur me bekine s…

Latest

Arjola Demiri sjell foto provokuese e veshur me bekine s…

Arjola Demiri është duƙe e shijuar sezonën e verës në vende të ndryshme bregdetare.

Prej atje aƙtroja e njohur po mbanë aƙtiv fansat duƙe postuar imazhe, shƙruan “ƙosovarja”.

Veshur në beƙine të ƙaltra ajo duƙej në formë të mirë derisa ƙishte pozuar terheqese.

“Diell apo shi”, ƙishte shƙruar ajo derisa pranoi mijëra pëlqime dhe ƙomente pozitive.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top