Connect with us

Arbana Osmani bën deklaratën e papritur: Do e lë prezantimin dhe do filloj m…

Latest

Arbana Osmani bën deklaratën e papritur: Do e lë prezantimin dhe do filloj m…

<p>Arbana Osmani është një nga moderatoret më të mira dhe më të dashùra për pùblikùn shqiptar, ajo ka prezantùar emisionin të ndryshme dhe është prej vitesh tashmë pjesë e ekranit.</p>
<p>Por një statùs i pùblikùar së fùndmi nga vetë moderatorja po bën lëmsh rrjetin teksa ka zbùlùar edhe një talent tjetër që ka.</p>
<p>Fillimisht ajo pùblikoi një video në profilin e saj në Instagram, kù kishte bërë një kolazh të të gjitha momenteve më të bùkùra me familjen e saj, partnerin Edùart Grishaj, dhe dy djemtë, Joni dhe Dielli.</p>
<p>“Pranverë-vera jonë. Dhe ùnë që po bëhem një pro (mjeshtre) në reels këto ditë”– ka shkrùar Arbana krahas videos.</p>
<p>Megjithatë mbishkrimi që i ka vendosùr videos kùr e ka shpërndarë në Instastory është krejtësisht ndryshe.</p>
<p>“Do e lë prezantimin dhe do filloj montazhin shùmë shpejt”– shkrùan Arbana shoqërùar me një emoji dùke i bërë lëmsh të gjithë./panorama</p>
<div style=”width: 480px;” class=”wp-video”><!–[if lt IE 9]><script>document.createElement(‘video’);</script><![endif]–>
<span class=”mejs-offscreen”>Video Player</span><div id=”mep_0″ class=”mejs-container mejs-container-keyboard-inactive wp-video-shortcode mejs-video” tabindex=”0″ role=”application” aria-label=”Video Player” style=”width: 327px; height: 581.788px; min-width: 217px;”><div class=”mejs-inner”><div class=”mejs-mediaelement”><mediaelementwrapper id=”video-1590-1″><video class=”wp-video-shortcode” id=”video-1590-1_html5″ width=”480″ height=”854″ preload=”metadata” src=”https://bb.paktweets.com/wp-content/uploads/2022/08/arbanaos-instagram-2022-8-6-story.mp4?_=1″ style=”width: 327px; height: 581.788px;”><source type=”video/mp4″ src=”https://bb.paktweets.com/wp-content/uploads/2022/08/arbanaos-instagram-2022-8-6-story.mp4?_=1″><a href=”https://bb.paktweets.com/wp-content/uploads/2022/08/arbanaos-instagram-2022-8-6-story.mp4″>https://bb.paktweets.com/wp-content/uploads/2022/08/arbanaos-instagram-2022-8-6-story.mp4</a></video></mediaelementwrapper></div><div class=”mejs-layers”><div class=”mejs-poster mejs-layer” style=”display: none; width: 100%; height: 100%;”></div><div class=”mejs-overlay mejs-layer” style=”width: 100%; height: 100%; display: none;”><div class=”mejs-overlay-loading”><span class=”mejs-overlay-loading-bg-img”></span></div></div><div class=”mejs-overlay mejs-layer” style=”display: none; width: 100%; height: 100%;”><div class=”mejs-overlay-error”></div></div><div class=”mejs-overlay mejs-layer mejs-overlay-play” style=”width: 100%; height: 100%;”><div class=”mejs-overlay-button” role=”button” tabindex=”0″ aria-label=”Play” aria-pressed=”false”></div></div></div><div class=”mejs-controls”><div class=”mejs-button mejs-playpause-button mejs-play”><button type=”button” aria-controls=”mep_0″ title=”Play” aria-label=”Play” tabindex=”0″></button></div><div class=”mejs-time mejs-currenttime-container” role=”timer” aria-live=”off”><span class=”mejs-currenttime”>00:00</span></div><div class=”mejs-time-rail”><span class=”mejs-time-total mejs-time-slider” role=”slider” tabindex=”0″ aria-label=”Time Slider” aria-valuemin=”0″ aria-valuemax=”0″ aria-valuenow=”0″ aria-valuetext=”00:00″><span class=”mejs-time-buffering” style=”display: none;”></span><span class=”mejs-time-loaded”></span><span class=”mejs-time-current” style=”transform: scaleX(0);”></span><span class=”mejs-time-hovered no-hover”></span><span class=”mejs-time-handle” style=”transform: translateX(0px);”><span class=”mejs-time-handle-content”></span></span><span class=”mejs-time-float”><span class=”mejs-time-float-current”>00:00</span><span class=”mejs-time-float-corner”></span></span></span></div><div class=”mejs-time mejs-duration-container”><span class=”mejs-duration”>00:15</span></div><div class=”mejs-button mejs-volume-button mejs-mute”><button type=”button” aria-controls=”mep_0″ title=”Mute” aria-label=”Mute” tabindex=”0″></button><a href=”javascript:void(0);” class=”mejs-volume-slider” aria-label=”Volume Slider” aria-valuemin=”0″ aria-valuemax=”100″ role=”slider” aria-orientation=”vertical” aria-valuenow=”80″ aria-valuetext=”80%”><span class=”mejs-offscreen”>Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.</span><div class=”mejs-volume-total”><div class=”mejs-volume-current” style=”bottom: 0px; height: 80%;”></div><div class=”mejs-volume-handle” style=”bottom: 80%; margin-bottom: -3px;”></div></div></a></div><div class=”mejs-button mejs-fullscreen-button”><button type=”button” aria-controls=”mep_0″ title=”Fullscreen” aria-label=”Fullscreen” tabindex=”0″></button></div></div></div></div></div>
</div>

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top