fbpx
Connect with us

Anulohet debati për rreth 6 mijë amendamentet për ndryshimet e Kodit Zgjedhor

Maqedoni

Anulohet debati për rreth 6 mijë amendamentet për ndryshimet e Kodit Zgjedhor

Debati për rreth 6 mije amendamentet për ndryshimin e Kodit Zgjedhor është anulua për sot. Kreu i Komisionit Aleksandër Kiracovski tha se nuk janë plotësuar kushtet për shkak se 3734 amendamente akoma nuk janë përkthyer dhe procesuar.

E mora informacionin nga shërbimet se kushtet administrative nuk janë plotësuar. Edhe 3734 amendamente akoma nuk janë përkthyer dhe nuk janë procesuar. Kemi marre zotimin nga shërbimet se deri te premten e ardhshme do te jene gati. Nëse nuk janë unë do te kërkoj përgjegjësi për këtë lëshim administrativ. Ndërkohë unë e shfrytëzoj këtë mundësi dhe paralajmëron debat publik për propozim ndryshimet me 25 dhjetor ne Kuvend- tha Kiracovski.

Gjithsej janë paraqitur 5899 amendamente, prej tyre te papërpunuara rezultojnë 3734.

Loading…

More in Maqedoni

Te fundit

Facebook

Populare

To Top