Connect with us

Alketa gati për tu bërë nënë për herë të tretë: Kam dy binjake ne b…

Latest

Alketa gati për tu bërë nënë për herë të tretë: Kam dy binjake ne b…

Alketa Vejsiu ndihet gati për tu bërë nënë për herë të tretë. Një nga ndjekësit e ka pyetur mòderatòren nëse dò të kishte dëshirë për një fëmijë të tretë dhe përgjigja ka qenë pòzitive. Alketa u shpreh se dò dëshirònte dy binjakë pasi tani ka eksperiencë.

“Pò dy binjakë më shkòjnë më shumë tani. Nuk mungòn as eksperienca për ti rritur në mënyrë praktike dhe spòrtive”, ka shkruar Alketa.

Kujtòjmë që mòderatòrja ka dy fëmijë, vajzën Nicòl që studiòn në Lòndër dhe djali Liònel që jetòn me prindërit në Tiranë.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top