fbpx
Connect with us

Albërie Hadërgjonaj: Profeti Muhamed i ka pas 7 gra dhe ka gjet budall me ju shit mend

Lajme

Albërie Hadërgjonaj: Profeti Muhamed i ka pas 7 gra dhe ka gjet budall me ju shit mend

Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj ka shtruar një pytje mbi profetin e myslimanëve Muhamed se : “A duket normal një njeri si Muhamedi m’i marrë 7 gra”

Në një pjesë të emisionit ajo në bisedë e sipër me nikoqirin ka treguar që e pyet vazhdimisht nanën e saj si të “duket që një njeri si Muhamedi m’i mar 7 gra”, duke alud uar në profetin Muhamed.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top