fbpx
Connect with us

“Ai ishte pranë vajzës sime të vogël në dhomën e ndenjes” / Burri është befasuar dhe i ka humbur ndjenjat kur pa që gjarpri ishte me dy koka

tjera

“Ai ishte pranë vajzës sime të vogël në dhomën e ndenjes” / Burri është befasuar dhe i ka humbur ndjenjat kur pa që gjarpri ishte me dy koka

Fotot e tij po bëjnë xhiron e botës, sepse është hera e parë është fotografuar për herë të parë, gja rpëri me dy koka. Ai ishte futur në një një shtëpi dhe një mace e kishte ka pur.

Kay Rogers nga Florida në Amerikë pa që në sallonin e kishte një zvarranik afër vajzës së tij Olive. Ai u tre mb, por kurrë nuk e pati menduar se gjar pri do të ishte me dy koka.

Macja u s ul për ta kapur gjarprin, por burri ndër hyri për ta kapur dhe e ka fotografuar. Ende nuk kuptohet se një gjarpër i tillë ka mbijetuar në Florida.

Kay i tha:

Fillimisht mendoja se vajza ime bënte shaka kur ajo tha shiko babi ai ka dy koka. Pastaj e pashë dhe u mahnita, nuk kisha parë kurrë diçka të tillë.”

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshati: Gazeta Korrekte.

8790 Bridlewood Way, Seminole, FL 33777 | Zillow

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top