fbpx
Connect with us

A je e v irgjër? Ky shtet nd alon me ‘ligj’ këtë pyetje, dhe d ënon me b ùrg të gjithë ata që…

tjera

A je e v irgjër? Ky shtet nd alon me ‘ligj’ këtë pyetje, dhe d ënon me b ùrg të gjithë ata që…

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Qeveria franceze do të prezantojë së shpejti d ënime me b ùrg ose gj obë për doktorët që japin të ahstuquajtura “çertifikata vi rgjërie”, për martesa tradicionale fetare.

Drafti është pjesë e legjislacionit për përforcimin e vlerave laike franceze kundë asaj që presidenti Emmanuel Macron quajti dy ditë më parë “separatizmi islamik”.

Ministria e brendshme franceze tha se ligji propozon një vit b ùrg ose gj obë €15,000 për punonjësit e mjekësisë që lëshojnë “çertifikata vi rgjërie”.

Sipas mediave franceze, rreth 30% e doktorëve franceze kanë pasur kërkesë për çertifikata të tilla edhe pse shumica e tyre i refuzojnë. Organizata botërore e Shëndetësisë ka thënë se inspektimi vizual apo me gishtërinj i membranës së va ginës nuk mund të provojë nëse një vajzë ka kryer marrëdh ënie s*k suale apo jo. OBSH thotë se kjo gjithashtu shkel të drejtat e saj njerëzore.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top