Connect with us

Nuk ka ndodhur kurre me pare. Plazhet shqiptare bosh. Te gjithe po lagohen dejt Greqis dhe Turqis

Latest

Nuk ka ndodhur kurre me pare. Plazhet shqiptare bosh. Te gjithe po lagohen dejt Greqis dhe Turqis

Pushuesit boshatisin plazhet e jugut. Çmimet e larta kanë bërë që ata, ose të shkojnë diku tjetër ose më mirë u bie në Greqi e Turqi. Një f enomen i tillë po vihet re s idomos në pl azhet nga Palasa deri në Sarandë. Plazhe të tillë si ai Livadhi, Potami, Borshi, Lukova etj, thuajse janë bo sh.

Sipas shifrave të analizuara nga B arometri i Ba llkanit, 60% e shqiptarëve nuk e pë rballonin dot një javë pushime në vit, aq më tepër me çmimet në jug të vendit. Plus pastaj si guria sk andal!

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top