fbpx
Connect with us

73-vjeçarja që ka takuar Baba Vangën: Ajo ka parashikuar Κονίd-19, më tha…

Lajme

73-vjeçarja që ka takuar Baba Vangën: Ajo ka parashikuar Κονίd-19, më tha…

Para vde kjes së saj në moshën 84 vjeç në 1996, Baba Vanga thuhet të ketë parashikuar pandeminë e koronavirusit e cila filloi Nëntorin e kaluar në Kinë, ka shkruar express.co.uk

Virusi ka infektuar më shumë se 37.2 milion njerëz në mbarë botën dhe ka vr arë më shumë se një million.

Sipas medias së huaj DailyStar.co.uk, një grua e quajtur Neshka Stefanova Robeva, 73 vjeç thotë se e ka takuar Baba Vangën në vitin 1990 dhe ajo e ka paralajmëruar për pandeminë e C0vid-19.

“Halla Vanga e parashikoi pandeminë e Covid-19 kur e vizitova shumë vite më parë. “Neshka, Corona do të jetë mbi të gjithë” më tha por unë nuk e kuptova se çfarë donte të thoshte, kam menduar se Baba Vanga po fliste për Rusinë. Tani e kuptova se ishte gripi kinez”, është shprehur Zonja Robeva. Me p0sht keni 2 νide0 klik0jeηi te dyat jane me pjese te ndara 2 νide0t kan rеκ|αmα p0r pritni pak deri te larg0het…

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top