fbpx
Connect with us

25-vjecarja habit me rrëfimin: Ajo që më bëri i fejuari është e dhī̄̄mbshme, që atëherë bëj s*ks me…

tjera

25-vjecarja habit me rrëfimin: Ajo që më bëri i fejuari është e dhī̄̄mbshme, që atëherë bëj s*ks me…

“E nderuar psikologe Deidre. Unë kam bërë s*ks me njerëz të panjohur që kur i fejuari im më mërziste. Unë jam akoma duke bërë s*ks dmth, me pak fjalë jeta ime është një rrëmujë.

Unë jam 25 vjeçe dhe duhej të bëja dasmën time të ëndrrave, duke u martuar me djalin e mrekullueshëm që kisha njohur për shtatë vjet.

Ne do ta kishim planifikuar dasmën tonë deri në detajet e fundit derisa të vinte koronavirusi dhe na u desh t’i hedhim të gjitha poshtë.

Caktuam një datë tjetër për vitin e ardhshëm, por vendosëm të shkonim përpara me jetën tonë dhe të merrnim pak kohë dhe hapësirë sepse të dy kishim nevojë për pak argëtim.

Por kur më thanë që e kishin parë duke u puthur me një vajzë tjetër, u tërbpva dhe fillova dhe unë duke dalë me këdo që më dilte para”.

DEIDRE thotë: Ndaloni marrëdhëniet s*ksuale me të tjerët menjëherë. Ata po ju përdorin. Shikoni të rregulloni marrëdhënien me të fejuarin dhe mos e humbi njëri tjetrin kot.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top