fbpx
Connect with us

ЅНefi vendos kamera në zyrë, ЅН0kohet kur sheh se si ia bën sekretaresha kafenë (νideo)

Lajme

ЅНefi vendos kamera në zyrë, ЅН0kohet kur sheh se si ia bën sekretaresha kafenë (νideo)

Një biznesmen zbuloi një situatë të pazak0ntë në zyrat e tij, teksa po kontr”llonte në fund të ditës atë që kamerat kishin kapur.

Ai kishte por0situr një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në video shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë. Mirëpo, në video shik0het edhe momenti kur ajo ja dhe video:Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

To Top